Nyårsafton!

God dagens! Idag är det sista dagen på året & vi har perfekta planer & detta kommer bli en bra kväll, det vet jag allt! :D Vi ska fira med våra goda grannar & deras vänner, hemma hos deras vänner! Otroligt trevligt!! :D Ser framemot ett nytt år med nya möjligheter, nytt år med vänner som vi funnit här. Speciellt Veronica & Henrik! :D

Som en del vet så har det hänt en extremt sorglig sak i mitt liv.. Jag kunde lika gärna ha fått en kniv i mitt hjärta & människan i fråga kunde ha vridit om flera gånger.. Jag har sorg, jag är fortfarande i djup chock & jag kan inte förstå, hur mycket jag än vrider & vänder på saken.. Jag fick benen undanslagna & det kommer ta ett tag för mig att resa mig upp igen! Många tårar har runnit.. jag har vart arg, jag har vart ledsen, besviken, frustrerad & helt knäckt!

Men livet går vidare som sagt! Livet är min familj & med mina vänner.. Jag vet det.. jag kan klara även detta!! Jag tror på ordspråket: Det finns inget ont som inte för nåt gott med sig..

Jag önskar er alla mina läsare: GOTT NYTT ÅR! Ta hand om varann & kramas!

Kramar!





Igår åkte vi skridskor med Anki m familj & en massa andra, mycket mysigt var det!



Jag & mina älsklingar!



Min skridskokille! :)

Så lite bilder vart det oxå.. ha ett Gott Nytt År nu!

Planer..

Hejsan svejsan! Jag satt & tänkt här idag.. jag fyller 30 om två månader & jag tänkte ha party party! Hela dagen faktiskt, om planerna går som jag har planerat i huvudet, så blir det barnfritt på kvällen.. :D Skulle vara najs! Jag tycker mycket om att måla upp en vision i huvudet & det sämre med det att jag kan bli besviken om det inte blir så som jag velat.. ;) Har prestationsångest ibland tror jag.. :) Men jag har satt datum iaf & det kommer säkert bli kanon!! :D Tjoho va roligt! :D Men en sak, jag fyllde ju nyss 20?

Har glömt att ris:a & ros:a förra veckan, jag kör nu.

Ros: Den går till Linas fröken Carina.. Lina var hemma förra veckan ons+tors för att hon var lite förkyld & jag var ändå hemma med en sjuk Noel.. Carina ringer & frågar hur Lina mår & berättar för oss om en COPE utbildning som startar v 5.. Jag nämner att Linas nya termovantar inte fanns nånstans dagen innan jag hämtade henne.. Hon ringer upp efter nån timme & pratar in på mitt mob svar att hon hittat vantarna ute i klätterställningen, att hon hade lagt dom på tork. Så gullig & så himla bra!!

Ris: Går till allt som har med mens att göra.. jag hatar det, sååå himla mycket & önskar verkligen att man slapp skiten! Kanske ska bli gravid igen, så slipper man det iaf en liten stund.. skämt å sidp.. hatar skiten! Speciellt syndafloden jag har nu.. uäk!

Svullo!

Hejsan.. deppigheten håller i sig.. vart ju inte bättre efter att ha betalt räkningarna heller., hua!

Veronica & hennes bonuskids kom iaf över på lunch & kaffe dejt idag.. det var otroligt roligt att hon kom över, så man fick snacka lite skit.. Man sitter ju här i lodis kläder, ont i halsen, hosta från hell, snorig, håret står rakt upp, (ja det gör verkligen det, måset blötläggas när man har så kort som jag har nu, men orkar inte) allmänt ofräsch med mens & grejs.. Sen det värsta så fruktansvärt svullen känns som jag gått upp massa massa.. Vad har hänt med mig? Latmask har jag blivit & det med råge!

Jag har inte tränat på över en månad.. vad har gått snett?? Den 2:a januari ska jag börja mitt nya liv för sista gången & gå ner mina sista kilon, för alltid! Jag fyller ju 30 i slutet av februari & då så ska mina fetto kilon vara borta & jag ska vara smal & fin. ;)

Jag ska köra detox i 14 dagar.. sen ska jag äta väldigt kalorisnålt & bra kolhydrater.. bloggen kommer handla om mat, träning & vikt, för jag kommer använda den som en matdagbok.. Istället för viktklubb! Nu jäklar!! Jag kan om jag vill, det är ju bevisat! ;P Jag kommer skriva allt jag äter här, all träning & så.. jag kommer inte skriva hur mycket jag väger, men hur mycket jag går ner.. Under detox så kommer jag inte träna så hårt, för det får man inte då.. nån promenad & nåt zumba pass, simning oxå.. men ingen hårdträning som sagt! :D

Får även med mig min kära Man i detox:en! :) Är det nån mer som vill hänga med i nyttighetslivet med oss? ;P

Nä nu ska jag mysa lite med kidsen, vi ska nog gå ut en liten stund & kika om vi fått nån post.. På återseende, är nån med mig då? ;D


Bläk!

Jag har en otäck känsla i kroppen. Den gnager & äter upp mig inifrån.. Det smärtar & jag har svårt att andas ibland.. Jag kan inte sätta fingret på vad det är! Jättejobbigt!

Jag lider av syndafloden just nu eftersom jag inte har spiral längre.. Hoppas att denna deppighet går över & att det beror på det..

Vill bara dra nåt gammalt över mig, men jag har ju mina kids. Dom kommer ju såklart i första hand!

Vår julafton!

Hejsan alla! Vår julafton var himla mysig. Pappa, Lena, Marcus & Rickard var här. Lina var helt uppåt väggarna.. inte lätt att vara så spänd & 6 år.. min fina sessa.. just nu är hon hos mormor.. ska åka & hämta henne vid lunch, fira lite jul hos mormor & äta lunch där & sen ikväll kommer Martins bröder med familjer & äter middag med oss.. det ska bli otroligt roligt!!!

Dan före doppare dan så griljerade vi skinkan som vi kokat kvällen innan, gjorde klart all julmat & klädde julgranen, åt, som varje år nykokt risgrynsgröt & skinkmacka! :D Hade supermysigt & barnen var sååå lyckliga! :D



Julafton då: Den började här hemma kl 4.50, då Lina slog upp sina blå & ville såklart kika i julstrumpan om hon fått nån julklapp.. vi fick henne & lugna sig, men inte somna om till kl 7 när Noel vaknade. ;P


Vi åt frukost, tomtegröt & skinkmacka såklart! Barnen julbadade & grejjade, till lunch & dopp i grytan kom pappa & co. Vi åt dopp i grytan & sen var det lite vila & väntan på kalle anka.. vi kikade på det & fikade julgodis, glögg & grejs.. mycket trevligt!

Efter Kalle kom Tomten.. Noel höll på att skita på sig.. hjärtat höll på att galopera ur bröstet på honom.. haha.. min plutt! Lina var reserverad & höll låg profil. ;) Hon lovade tomten att alltid vara snäll mot alla & aldrig svära.. ;) Men när tomten gått & barnen som vanligt drunknat i julklappar ( nästa år blir det 2-3 stora klappar, som är nödvändiga) fast dom fick massa vad dom behövde & verkligen ville ha.. så sa iaf Lina, att tomten som var här var inte riktig, hade mask på sig.. den riktiga hade kanske inte all tid i världen? ;D

Vid 18 åt vi julmat så magarna stod åt alla håll.. tog därefter en promenad som vi alltid gör efter middagen. Skönt! Noel somnade som ett ljus, så han var det bara att bära upp & lägga. ;) Lina var vaken till kl 22, hur orkade hon? Vi slappade framför TV:n på kvällen & la oss vid 23.30.. jag somnade dock inte förrän vid 3-4..


Igår var vi hos Conny m familj & fikade & bytte julklappar. :D Mysigt! :D

Tackar alla för en mysig julafton!! Jag lägger upp bilder sen.. funkar inte nu tydligen..

Nu ska jag göra frukost & väcka min man.. sen blir det en sväng med snabeldraken så man slipper skämmas när besöket kommer ikväll. ;D

Som jag saknar min lilla Lina när hon inte är hemma..

God jul från oss!

img_7399 (MMS)

God jul från oss!


Mysigt som få!!

img_0091 (MMS)

Mysigt som få!!


Städa, städa..

.. varje fredag, oxå varje juuul, för det tycker jag är kuuuul!! :D Ja idag börjar jag operation storstädning.. Jag har börjat på över våningen.. har verkligen storstädat barnens rum, bäddat rent & dammat.. när Noel vaknar ska jag dammsuga & moppa golven! Tänkte ta badrummet, men vart sugen på en kopp kaffe & passade på att uppdatera här oxå.. för det finns det ju nästan alltid tid till va? ;D

Har även vart hemma hos grannen & tagit en kopp kaffe & lekt, tills Noel & Theo vart så trötta att dom bara bråkade.. ;) Men vi hann få i oss några koppar kaffe & snacka lite skit iaf! :D Trevligt trevligt!! :D

Idag ska vi koka skinkan & imorgon griljera den på uppesittarkvällen! :D Ska göra Jansson & en skinkgratäng..

Ja massa att göra.. men det är bara mysigt! :D Nu ska jag kika runt lite & sen fortsätta.. Update om förkylningar.. Noel kraxar på.. näsan & ögonen rinner.. jag mår så där, min förkylning verkar inte vilja ge sig.. tjock i skallen & har vart det ett bra tag nu.. hua!

Men men.. bara att köra på.. hoppas ni alla mår bra & att ni inte känner nån stress! KRAM!

Lina har sagt sitt! :D

Lina, som alla andra sex åringar, pratar ju i ett.. hon säger dom mest roliga sakerna & man viker sig dubbel av skratt, hon är nästan lite lilla gammal.. ;)

Exempelt 1: idag när vi satt & åt frulle, hon ville ha skinka på sin smörgås, får det & ser helt förstörd ut: "Nä mamma jag kan inte äta skinkan, jag tycker så synd om djuret..".

Exempel 2: Vi satt i soffan, hon gjorde nåt, vad kommer jag inte ihåg, nåt klantigt antar jag.. ;) Hon utbrister: "Men mamma, min hjärna hänger lixom inte med"

Exempel 3: Jag la upp kotletterna i stekpannan, hon kommer in i köket & säger: "Men uäk.. GRISARSLE!!"

HAHAHAHA! Ja man kan inte annat än skratta åt donnan!! Kommer hon bli veggo månne?

Hon frågar en massa, vad en massa betyder, nyss frågade hon vad samvete är, hur förklarar man det på en nivå så hon förstår??



Min tjej!! <3

Ris & Ros

Glömde det i söndags, här kommer förra veckans ris & ros:

Ros: Går till min jobbarkompis Åsa som är en klippa & som är så rolig att jobba med.. tänk va vi kan skratta roligt hon & jag!

Ris: Går till förkylningarna som började härja här hemma på oss alla.. dumma er, försvinn!!

Kaos morgon hos Jansson!

God kväll! Känner ni nån stress inför julen? Jag känner mig stressad inombords.. men jag behöver inte det & vi blir osams här hemma för att jag blir stressad & lätt irriterad.. Men jag avskyr när det ligger på saker som ska göras.. det spelar ingen roll om det är mycket eller lite.. bara att det ligger på skulle kunna få mig att gå isär i bitar..

Imorse.. ja det brukar vara lugnt här hemma på morgonen, vi går upp 5.30.. vi väcker barnen kl 5.50 typ.. dom vaknar till & allt annat bestyr & kl 6.30 gör vi oss klara & gå till dagis.. Idag kl 6.15 kommer Noel med en julöl till mig (som jag ställt in kvällen innan så att den inte skulle sprängas på altanen). Noel tappar iaf ölen mitt framför mig & den går ju såklart sönder.. både jag & Noel får ju öl på oss & det var bara att duscha oss, lägga en handduk över ölen & allt glas. Klä på Noel & medans jag börjar torkar upp & sopar skärvor så bajsar Noel.. YES... bara att av med kläder & byta blöja, när han går ut från badrummet, klämmer han fingret & gråter så klart hysteriskt.. Trösta honom medans jag klär på honom.. ja ni hajjar stressen va? PUH!!

Men vi klarade det, tillsammans jag & mina kids.. Lina var en klippa & hon förstod verkligen att det var tajt om tid & klarade sig så bra själv med alla bestyr! Min fina Lina! Båda var superduktiga & sen att det luktade som en gammal fyllekvart när jag kom hem är en annan historia.. ;D

Noel är btw ännu mer förkyld än innan.. får se om jag blir hemma med honom, får helt enkelt se hur han är imorgon.. Kanske han inte lider av att vara hemma & vila lite min prins!!

Måste krama min man nu & be han om ursäkt.. stackarn va han får stå ut med en tjurig Carola.. sen lägga barn!

VINTER!!

YES! Äntligen är det en massa snö ute & det är äntligen vinter!! :D:D:D
Lyckan var total, både för mig & kidsen (& Martin såklart, fast han får skotta en del..)
Att öppna dörren imorse var som att komma ut till ett annat landskap! Helt underbart!! :D







Rävstigen i ett enda snötäcke!



Lyktorna på trappen. Sååå fint! :D

Jobbar kväll idag.. eller kväll & kväll, till 19 jobbar jag.. skönt! Har haft en kanonmorgon med barnen på morgonen.. Noel vill heeela tiden kolla på Karlsson på taket.. så det jag ser när jag sluter ögonen är en knubbig kille som flyger.. ;D Båda barnen har blivit så fisiga på att äta frukost.. Lina tjatar om att hon är hungrig, men när hon väl sätter sig så tar hon kanske 3 tuggor.. Noel som alltid har ätit bra, säger "neeej!" & skjuter ifrån sig allt & går & leker.. jaja.. jag vet att man inte ska vara orolig för sånt.. men man reagerar ju..

Kluven.. ja igår var vi nästan bestämda på att säga upp radhuset & bosätta oss i Västerås igen.. det som var knivigt var ju såklart: Barnen! Efter en hel del tankar, lite sömn & en massa massa diskutioner, mellan mig & Martin, så har vi bestämt att vi blir kvar här. Vi kan inte slita upp speciellt Lina.. Vi kan inte flytta henne igen & vi kan inte flytta igen!! Det är inte det att vi inte trivs här, för det gör vi. Jag älskar detta hus & det är mysigt & ganska bra grannar.. saken är den att det är dyrt.. värme, vatten & el ingår inte i hyran.. Men det är på tal att ehb ska göra nåt åt det.. så man kanske kan härda ut & verkligen hoppas att dom snart gör det oxå?

Jag saknar att ta en promenad till affären, att ha nära till allt.. men man kan inte få allt? Det finns saker som vi kan & ska göra för att trivas 110% här.. men vi kan inte flytta igen. Det som fick mig att helt bestämma mig var när jag var på utvecklingsamtal med Linas fröken & Lina nyss.. behöver inte säga mer, men där märkte jag, att Lina ska gå där, Lina ska inte flytta igen & hon mår bra av att vara där!! Fast hon säger att hon inte gör det ibland & att hon tänker på soltorpet ibland.. Jag märkte på Lina att hon hör hemma där hon går nu & jag har inte hjärta att ännu en gång rycka upp henne.. aldrig!!

Vi trivs som sagt & det är bara vi som kan göra detta perfekt! Sådeså! :D

Det känns mycket bra att ha bestämt oss helt nu för detta! Känns underbart.. tankarna har snurrat & jag har mått piss, men det känns som sagt bra nu & jag hoppas att vi inom en snar framtid kan köpa oss ett hus här, för det finns det gott om & fina är dom oxå! :D

Nu vet ni hur det ligger till!



Fina Lina i skolan idag innan samtalet. mammas fina hjärta! <3

Vill även passa på att gratta lilla LIV som fyller 1 år idag!!



Snurrigt vad tiden går!! :)



Här var Liv första gången vi träffade henne.. sååå söt! :D Fina tjejer va? ;)

Nu ska jag ta & dricka kaffe & kika runt lite innan jag gasar iväg till jobbet! Ha en bra dag alla! :D

Kluven..

Halloj! Vi är kluvna, vi vet inte hur vi ska gå till väga & vi vet inte hur vi ska göra.. jag hoppas att det snart blir bra & att alla pusselbitar faller på plats snarast.. detta är jobbigt!

KAN vara frånvarande nu.. men håll ut, vilka ni nu är!

Äntligen snö!

img_0065 (MMS)

Äntligen snö!


Kvällsmys! ;P

img_0064 (MMS)

Kvällsmys! ;P


Lördag & fullt ös!

Tjaba! Fullt upp en lördag som denna. Nu ska jag ta mig en dusch för attden ska vi åka in & handla.. Måste en sväng till Apoteket oxå.. På eftermiddagen kommer grannarna väggivägg på fika & ikväll ska vi bjuda farmor & farfar på middag. Barnens farmor & farfar alltså.. Ska bli trevligt!

Så nu måste jag sätta fart. Ikväll ska vi nog slå in lite julklappar & imorgon ska vi handla klart det sista i julklappsväg! Har aldrig vart färdig så tidigt nåt år tror jag! :D

Duschen var det ja & jag mår bättre nu. La mig 21 igår & sov nonstop till 6.30.. Det var sååå underbart!! :D

Sjukstuga & snöfall!

Tjoho! Nu sitter jag här.. forfarande förkyld & huvudet håller på att sprängas.. jag har typ aldrig ont i huvudet, så jag lider verkligen av detta nu! Jag är yr & inte alls mig själv.. vill bara lägga mig ner & sooova.. men inte det inte.. Noel är hemma för han är verkligen tokförkyld & hans ögon rinner, så han har väl nån lätt ögoninflammtion av nå slag.. Lina vill såklart inte gå till fritids när Noel får vara hemma med mamma.. fredagar har hon endast fritids, så då går det ju fint att vara hemma.. Men hon är inte heller en piggis.. hon gnäller över öronvärk, snorar & är allmänt småsur (så där som hon är när det inte är ok)..

Ett exempel, jag satt i köket, hade inte sagt nåt & vi hade inte nåt "otalt". Lina går upp för trappen, med hälarna som hon gör när hon är arg & samtidigt säger hon: Mamma vill säkert att jag ska ramla baklänges & dö.. Ursäkta??? Hon kan vara destruktiv & säga konstiga saker, men va arg jag vart, eller mest lessen.. fattar inte vart hon fått det ifrån, inte nåt som nån av oss säger här hemma.. Suck!!

Sen så snöar det lite här nu, jag visade Lina att det snöade, hon kikade ut & säger till mig: Det snöar inte alls.. Nähä.. ;) Tjurpuppa.. ;)

Vi har iaf skrotat i pyamas hela förmiddagen.. nästan! Jag har fortfarande den på mig.. Vi har bakat pepparkakor & legat i soffan & glott på TV, Noel har verkligen legat & det är ju ett bevis på att han inte är helt ok! Mina fina barn!!



Pyamas älsklingarna! Så fina, så hjärtat gör volter! <3



Pepparkaks bak! :D



Lina sjunger "Sankta Lucia" till julskivan vi spelade & Noel försöker hänga med han med. ;)

Igår var det julmarknad på Linas skola. Det var verkligen jätteroligt.. jag gick omkring med bomull i skallen, men det gick bra. :) Linas förskoleklass hade lucia uppträdande först & det var jättebra, shit va duktiga dom var!!



Noel & kompisen Theo inväntar lucia tåget



Här kommer dom, dom sjöng så himla bra! Fick gåshud! :D



Massa sex åringar! :)



Noel satt hos farmor & han var grymt impad! :)

Efteråt så fikade vi, spelade på chokladhjul, lotteri, kikade på loppisen & minglade lite.. pratade med andra föräldrar.. det var bamsing mycket folk! Vi kom hem vid 19 typ & kl 20-20.30 däckade trollen! :) Supertrevligt! :)
Jag sov mellan 10.30-14.30 igår.. vaknade & fattade inte vart jag var, det ringde på dörren & knackade.. men innan jag fattade att det var här hemma & inte i mitt hus jag drömde om, så hade människan gått för längesen.. Trodde aldrig jag skulle kunna sova igen igår kväll, men inga problem, somnade innan jag la mig ner tror jag! ;P

Nu ska jag duscha medans Noel sover.. kl 16 är det tvättstuga. tjoho! ;)

Trevlig fredag alles! :)

Sjuk...

Hejsan hej! Idag är det synd om mig.. jag är sjuk.. ont i kroppen, ont i halsen, snuvig & blir helt matt när jag gör minsta ansträngning.. det sistnämda var avgörande till att jag är hemma idag.. Jag som aldrig sjukskriver mig.. som vanligt när man ringer & sjukskriver sig så kommer den där ångesten som ett brev på posten, men jag försöker skaka av mig den.. Men jag kan verkligen inte jobba & tänk om jag skulle smitta nån gamling.. Nä, blir hemma idag & imorgon, är ledig helgen, så är jag nog fit for fight på måndag igen! :) Att lämna kidsen tog på krafterna & jag är totalt slut nu..

Ikväll är det julmarknad på Linas skola. Hoppas verkligen jag kan gå på den.. kika på lucia tåget iaf & sen gå hem i värsta fall.. jaja.. jag valde rätt vecka att bli sjuk på iaf, nästa vecka hade ju såklart inte vart ok..

Igår efter jobbet så lagade Martin gudomligt goda stuvade makaroner & jag åt en grymt god korv jag köpte för 5 kr på maxi.. det var sååå gott! :P Var kanske inte det jag skulle komma till, vi julpyntade igår.. var lika bra att hålla ångan uppe annars hade jag nog känt hur sjuk jag var.. men vi hade så himla mysigt! Drack glögg, lyssnade på julmusik & som ni ser i inlägget under, kikade på tomtebloss. ;) Julstämningen infann sig & hela hemmet luktar jul, beror nog på alla pepparkakshjärtan & hus & traktor som är här i köket.

Tog lite bilder, julstämnings bilder. :)



Tomtelyktan lös så mysigt! :)



Köksfönster. :)



Pepparkakshus & traktor, med alla tomtar & all snö.;)



Min supergamla lucia & en vacker tomtelykta!



Tomtar i Noel höjd som han leker glatt med. ;)



Vår söta tomtenisse på luciafirandet på dagis! :) <3

Så lite bilder. :) Mysigt hade vi igår & hoppas som sagt att jag orkara vara med ikväll!!

Update om påsen som hängde på dörren.. det var min "konstiga" granne som hängt den där, för att det var saker som hon förknippade med sin skiljsmässa.. hu.. skulle jag ha dom då? Hon ville bara väl, men jag skulle nog inte själv ge bort halvfulla flaskor till nån.. då skulle jag nog kasta dom.. ;) Men men.. spelet vet vi dosck inte än.. sökandet fortsätter, nån som vet, så säg.. ;)

Nä, ska slänga mig på soffan tror jag.. eller om jag lägger mig i sängen? Vila ska jag.. ha en bra dag alla!

Tjing!!


Wow!! ;)

img_0061 (MMS)

Wow!! ;)


Lakrits knäck! :P

img_0060 (MMS)

Lakrits knäck! :P


Skumma grejer..

Hej hej! Idag har jag jobbat till 12.30, åkte & handlade lite smått & gott på willys & drog sen & hämtade Lina på skolan.. skulle hämta henne 14.30, men hon kunde lika gärna få komma hem & käka mellis hemma, innan vi drar till lillebrors dagis & på luciafirande. :D Han ska vara tomte såklart & han var så söt igår när jag testade kläderna på honom.. "Min, min, min" sa han glatt & klappade sig på magen.. ;) Mycket som är ju min nu.. men det är ju som vilken 2 åring som helst.. ;)

Det händer annars lite småskumma saker här hemma, nästan så att man blir lite rädd.. Det började med en kväll förra veckan tror jag det var om jag inte missminner mig.. Jag jobbade iaf kväll & Martin ringde & sa att mitt på vår trapp vid ytterdörren låg det ett x-box spel.. zumba fitness på kinect.. helt nytt, inplastat & inte ett spår av en liten lapp eller nåt, vem det lixom var ifrån.. Vi tackade & tog emot givetvis.. men vem har lagt den på trappen? Nån som visste att jag gillar zumba & att vi har kinect? Nån som lagt fel? Tycker det är helskumt & jag menar dessa spel går ju på en hel del..

Nåväl.. Idag när jag kom hem så hängde det en maxi kasse på dörren.. glad i hågen, blir ju jag som älskar överraskningar.. MEN.. i denna kasse ligger en massa flaskor, hårinpackningar, styling produkter, & en massa annat till håret.. Halv tomma & en del nästan slut & en med stort hål i??? WHAT?? Sen massa engångsansiktsmasker.. ni vet såna på små påsar.. Återigen, vem har hängt påsen på dörren?? Jag ringde min granne för att se om hon visste nåt.. men icke.. Vi har visserligen en superskum granne här borta som det skulle kunna vara.. ska kolla med henne.. men vem vill ha tomma flaskor? HAHA!! Blir lite små skraj ju...

Ja allt händer i hummelsta vet ni.. ;D Iaf på rävstigen.. ;)

Nä nu ska jag hinka kaffe & sen ta mig till dagis, ska bli trevligt som bara den! :) Ikväll ska vi nog sätta ihop pepparkakshuset & pepparkakstraktorn. :)

Ha det bra allesamman!

Förresten.. saknaden efter Fred & Linda har gått över till ett blödande sår som inte verkar vilja sluta blöda.. Hua.. vill verkligen ha er här hos oss, nästa gång vi ses kommer jag inte släppa er, älskade!!



Här är jag & mina två favoriter!! <3

Ledig med en massa att göra..

Halloj hejsan hej! Idag är jag ledig efter en jobbarhelg som har flytit på otroligt smidigt & lätt, jobbat med kanon kollegor & skrattat mycket! Det gillas massa massa!! På min delade tur i lördags så kom min familj in till stan & vi åkte ner på stan & lunchade på jensens, vandrade runt lite & kikade på bondens julmarknad.. Jag förstår inte att vi aldrig lär oss om Jensens.. otroligt dålig service, maten fick vi vänta på i 50 minuter & den var endast fis ljummen när den kom in.. kommer aldrig mer sätta min fot där!! Vi fick 200 kr rabatt för att vi sa till, men det var inte lätta att få Noel att vara någolunda still... Så nej, inte igen! Bondens julmarknad var sådär.. kan säga att jag vart besviken.. men men.. jag fick iaf en massa energi genom att träffa min familj, så kvällen på jobbet kändes lättare! :D Noel har lärt sig säga gammal, så han gick runt & pekade på alla tanter & sa "mammal" haha! Träffade min jobbarkompis, Noel trodde det var en mamma, men jag sa att hon var en mormor (till hennes barnbarn hon hade med sig): Då tittade Noel på henne & sa: Mammal mommo.. ;)

Så söt & charmig! :D

Igår sjöng Lina i kyrkan med sin kör.. dom hade luciatåg. Jag kunde ju tyvärr inte vara med, men Martin tog en massa kort & hon var så vacker min tjej! <3 Martin sa att dom var galet duktiga oxå!
Kan jag tro! :)

Idag då.. ja jag har hunnit en hel del, både med Noels hjälp & utan hans hjälp.. ;P Gjort lunch till oss & det vart en matlåda oxå, sen har jag gjort en lasagne till middagen. Första gången jag gör en lasagne, alltid Martin som brukar stå för den.. så får se hur det smakar. :)

Jag ska snart gå upp & väcka Noel & dammsuga övervåningen.. jag har städat botten, vilket jag inte gjort sen förra fredagen.. första gången jag ser dammråttor här hemma.. ganska stolt över mig själv som har lärt mig att lägga tiden på annat än dammsuga, skiten finns ju kvar! ;) Men nu fanns det ingen återvändo! :D Mycket roligare & städa när det verkligen syns! :)

Skulle behöva ta mig till maxi & så oxå.. ska kanske ta med mig Lina in när mannen kommer hem & vi har käkat.. det var en massa billiga saker nu till julen.. så lika bra att passsa på.. får jag lite ensam tid med Lina oxå. :D Hon får vara på fritids idag till 15.. tycker hon är bara är roligt! :D Nu ska jag dricka upp kaffet & sen ta mig upp en trappa & väcka min son! :)

I feel unhappy
I feel so sad
I lost the best friend
That I ever had
She was my woman
I loved her so
But it's too late now
I've let her go

Ris & ros

Rosen går till Noels dagis fröken Ann-sofie som vi känner oss jättebra mottagna av & som verkligen tillgodoser våra behov & möter oss & Noel på det bästa sättet man kan möta en människa!!

Risen går till Marcus som har tagit en av mina närmsta vänner & fått henne att bli den hon inte alls är! Ger mig själv lite ris oxå eftersom jag tog honom till mig & verkligen trodde minsta lilla gott om den mest elakaste människan på denna jord!! Kommer aldrig förlåta honom för allt han gjort & sagt både till oss & om min vän!

Fy fabian!!

Ligger i soffan, vaknade av en halsbränna från helvete & en äckelkänsla!! Jag ska ALDRIG mer äta chips & ostbågar innan sänggående, never ever!! Det är inte första gången jag vaknar & mår så här.. Blä!!!

Till på köpet vaknade Noel & det var bara mamma som dög! Nu sover han igen & jag ligger i högläge i soffan & ska försöka sova lite.. Usch!!

Aldrig mer!!!

Kvällsmys! :)

img_0049 (MMS)

Kvällsmys! :)


Billig tjej.. ;)

img_0048 (MMS)

Billig tjej.. ;)


Barnvakt..

Hejsan hej! Sitter här nu & inväntar veckans höjdpunkt: Arga snickaren :) Martin ska på styrelsemöte kl 20 så jag får nöja mig med att se på det i min ensamhet! Men det ska väl gå bra även det, fast det är så mysigt att titta tillsammans & kommentera saker & ting med varann!

Tänk, jag tänkte på det här om dagen. Jag & Martin har vart tillsammans i snart 7 ½ år.. vi har gått igenom så där jätte mycket tillsammans, både på gott & ont givetvis.. Men vi är tillsammans & nu även gifta..ett liv utan honom skulle för mig betyda grått & trist & han är ju verkligen min livskamrat & absolut min bästa vän! Jag skulle aldrig kunna leva utan den människan & jag är så glad att han vill vara min & att jag får vara en del av honom & han en del av mig!! Jag älskar honom så otroligt mycket!!

Det jag skulle komma till är att man blir så beroende av varann.. han är ju min drog! Jag älskar att titta på TV med honom & när han inte är hemma som ikväll så känns det lite konstigt, sen när han går på krogen eller konsert så känner jag mig alldeles ensam & övergiven.. ;D Knäppt kanske, men det är väl så när man är varandras bättre hälft.. :D

Ska berätta en sak: Vi borstar aldrig tänderna utan varann på kvällen & vi går alltid, alltid & lägger oss samtidigt !! Skulle aldrig kunna ha det på nåt annat sätt... Min fina älskling!! <3



image description

Nu till en annan sak.. vi är bjudna på fest hos familjen Thörn den 17:e december.. men vi kan inte gå.. som vanligt känns det som att vi måste tacka nej till nåt för att vi inte har barnvakt.. Nu ska jag genast inflika att vi inte har nåt emot att vara med barnen, men barnvakt skulle ju inte skada nån gång? Nu måste vi ju tacka nej även denna gång.. blir så tråkigt.. 

Jag ska inte skriva nåt mer om det så här.. men det känns trist! Ibland blir jag så avis på dom som inte har nåt problem att skaffa barnvakt eller som inte behöver be ens.. men men.. vi älskar ju såklart att vara med våra barn & vi har ju skaffat dom för att få vara med dom, men vore kul med intresse från nån annan att träffa dom ibland?! 

Jaja.. hoppas vi får gå på fest en annan gång.. 

Nu ska jag slå på femman då.. Ha en bra kväll alla! :)

Julstök!

Hejsan hej! Ikväll & idag har vi julstökat här hemma.. hängt upp julgardiner & bakat pepparkakor.. så mysigt det börjar bli nu, nu vill vi bara mosa på med en massa massa julpynt! Kommer inte hålla oss så länge till.. ;P







Lite bilder från en mysig kväll! :)

Nu har jag nyss fixat lite julkort oxå & skickat efter kort till Noels dagis kollage. :) Spännande!! :D

Dags att ta en dusch.. är mjölig efter pepparkaksbaket & Lina tyckte jag skulle badda ansiktet med mjöl.. ;P Men det ingår ju, eller hur. ;)

Ha det bra alles! Kramar!

Toalett kissare!! <3

img_0043 (MMS)

Toalett kissare!! <3


Hejdå spiral helvete!!

Tjingeling! Nu så, nu har jag tagit bort spiralen & jag hoppas verkligen att allt det sura & tråkiga i mig försvinner & jag får må bra igen! Detta har vart den värsta tiden på länge i mitt liv & att må som jag mådde önskar jag bara en enda person i hela världen!

Jag pratade även med min bm om mina extrema pms besvär som jag lider av.. hon berättade några alternativ som finns att välja emellan för att minska dom.. men just nu så ska jag & min kropp landa tillsammans innan jag bestämmer mig för vad jag ska ha för prev. medel.. Vi får se helt enkelt..

Hon frågade mig om jag hade käkat mini piller förrut & jag sa att jag gjorde det förrut när jag fått Lina, men hade nog ung. samma besvär av dom som med hormon spiralen.. det är samma hormoner så det va inte så konstigt sa hon då, men varför sa ingen det till mig då, att det var samma sak, då hade jag ju inte satt in den där grejjen...

Jaja, gjort är nu gjort & nu har jag gjort det.. nu vet vi alla att jag inte kan ha en sån & jag håller alla tummar & tår att jag snart blir jag igen! :)

Det gick bra att jobba.. men det gick i ett kör hela tiden & jag fick inte mycket utrymme att andas i.. så nu ska jag snart ta & duscha & gå & lägga mig! Martin min lilla hustomte gör en pepparkaksdeg så vi kan baka i veckan. :) Köpte lite julklappar idag innan jag drog till jobbet.. så roligt! :) Men är ju såklart inte färdig än..

Nu ska jag dricka ett glas vatten, för mer är jag inte värd.. Imorgon är det full fart igen! :)

Natti!

God natt min prins!

img_0042 (MMS)

God natt min prins!


Latmask!

Hej hej! Jag kan inte förstå vad som har hänt med mig? Vad har hänt med Carola hurtbulle? Nu är hon lat, lat, laaat & ligger hellre i soffan & käkar chips än tränar.. har tappat karaktär & vilja.. all ork är borta & jag måste tvinga mig ut för en promenad, vilket jag ska göra här snart.. kolla där bara, vaddå snart? Gå ut nuuuu!!

Jag blir ledsen på mig själv.. känns som att jag sviker mig själv.. men jag vet att det kommer lossna snart igen, men är det så svårt att göra det nu då? Kanske blir bättre om jag tar mig ut & går spåret? Kanske får jag upp gnistan igen då? Ja jag får ju inget veta om jag inte gör det?

Måste peppa mig själv.. önskar så att jag hade en motions kompis.. en träningskompis, som kunde peppa mig & som jag kunde peppa.. önskar verkligen det! Kanske ska söka en i UNT? ;P

 

Här så hittade jag i mina gömmor.. en bild på mig med en nyfödd Noel & en bild på mig på mina barns kalas iår, två år mellan bilderna alltså.. kan man tycka man ser en del skillnad.. herrejisses, jag höll på att trilla av stolen när jag var inne & kikade på bilder från när jag var så stor.. hur kunde jag låta det gå så långt?? Nu sträcker jag extra mycket på mig, jag har verkligen gått ner allt detta själv & jag måste ju kunna ha svackor & vara lite lat..

Bara svårt för mig att ta in det & "unna" mig det!

Tror (efter jag pratade med min kloka bästa Camilla som sa det) att min spiral kan ha ett finger med i spelet, & den gör att jag mår som jag mår, att jag inte orkar & känner noll lust, då menar jag noll lust till allt..

Min BM ringde nyss här upp efter jag ringt dit & jag ska dit om 2 timmar & ta ut spiralen, tjoho!! Hoppas nu att allt vänder & att jag hittar tillbaka till mig själv igen!! :)

Håll tummarna!! :)


Nya familjemedlemmen! :)

img_0039 (MMS)

Nya familjemedlemmen! :)


Julpyssel, julmarknad & vänner!

Tjenare!! Ännu en helg är avklarad & vi närmar oss julen med stormsteg! Härligt! :D Idag har vi vart & julpysslat i lokalen här hemma, med kära grannar & trevligt samkväm & lite fika. Barnen uppskattade det till tusen & då även mamman & pappan.. dom fick även klä julgranen & Noel tyckte väl mest att det var roligt att slänga med kulorna & se hur dom studsade.. hur ska det gå här hemma?? ;)



Fika
är ju såklart bland det bästa! :)



Puss på min vackra prins, som ni ser så pysslar mamman en smällkaramell.. ;)





Mina pysselbarn! :)



Klä granen. :)

Efter detta så åkte vi en sväng till Västerås för lite små shopping.. :D Sen kom svärisarna förbi & nu sover kidsen.. vi ska kolla på film tillsammans under en filt i soffan & äta massa naturgodis! :)

Igår var vi först på julmarknade på nykvarn, det var snorkallt & blåste hårda vindar.. men mysigt inne.. ;) Lite snö hade ju såklart vart grädden på moset.. men men.. vi köpte lite tomtar & grejs.









På eftermiddagen kom familjen Thörn på middag! Som vanligt trevligt & massa roligt att ses! :)



Tripp trapp trull i tjejer! :)



Finaste Dexter! :)



Noel & Liza. sötisar! :)



Sötsate Liza! Såå go! :)



Fin julgrupp från våra fina vänner! <3

Nu ska jag sätta på mig pyamas & mysa ner mig. Jobbar 14-19 imorgon.. ganska soft.. får se vad jag hittar på innan jobbet..

Veckans ris går till mig själv.. är så grinskallig & tjurig.. jag vet att det beror på min hormonspiral & den ska veck nu.. tänker inte må så här nå mer!!

Veckans ros går såklart till min man som är den bästa fast jag beter mig, älskar honom till rymden & tillbaka tusen ggr om..

På återseende! :)

Once you pop...

img_0034 (MMS)

Once you pop...


Ris & ros..

Jag körde förrut, 2 ggr tror jag, veckans ris & ros.. ska jag börja med igen! Så varje söndag ska jag dela ut veckans ris & veckans ros! Roligt ju! :D

Julmarknad!

Hejsan hej! :) Idag är det julmarknad på nykvarn. Vi ska dit.. hoppas att det inte regnar iaf som dom säger att det ska. men det gör det nog inte. :) Sen ska vi vidare till maxi & köpa lite grejer så vi kan göra pepparkaksdeg & knäck. Ska även göra en pepparkaksbil iår, istället för hus.. eller både och kanske... får se hur det blir.. :D





Mina fina ungar förra året vid den här tiden.. tänk va härligt med en massa massa snö! :D Skulle vilja ha det typ nu!! Men får nog snällt vänta..

Igår va Karin, Tom, Malou & Liv här på middag & mycket trevligt umgänge! Har inte träffats på länge, så det var verkligen toppenroligt att stråla samman! :) Liv fyller redan 1 år om två veckor, hon föddes ju verkligen nyss?





Underbart söta Liv! :)



Fredagsmys! :)



Prinsessor som ska sjunga. ;)



Sötaste prinsessan ju! :) Han la sig ner på golvet & grinade: Sessa, sessa.. han ville oxå vara prinsessa. ;)

Ikväll kommer familjen Thörn på middag & samkväm. Ska även det bli tok trevligt! :D

Jag är så glad för våra vänner vi har!!

Ska dricka upp mitt kaffe, fräscha upp mig & sen ska Noel bara vakna så ska vi åka. Ha en bra dag alla!

Tjingeling!


Fredagsmys!:)

img_0032 (MMS)

Fredagsmys!:)


Års dag!

Hellu! Idag är det den 1 december.. En dag som alltid kommer vara lite extra sorglig. Det är idag 7 år sen min fina fina morfar vart en vacker ängel! 7 år sen han lämnade oss & mötte mormor igen på andra sidan! Saknar honom & mormor varje dag & skulle ge massa för att se dom le igen! Höra mormors skratt eller känna morfars lukt!! Dumma cancer som tog dom vackraste & snällaste människorna på denna jord!

När jag hälsade på morfar på sjukhus & det var även den sista gången jag träffade honom, jag var upp & presenterade Martin för honom, så berättade jag för honom att jag skulle sluta röka & att jag satt ett datum för det. Den 1 december.. Han vart stolt & sa att han trodde på mig!

Den 1;a december kom & jag hade inga cigg hemma, min mamma ringde på morgonen & berättade att morfar hade somnat in.. Min värld stannade & jag ville bara gå ut & röka.. Men då mindes jag vad min morfar sagt, att han trodde på mig & jag ville verkligen inte göra honom besviken! Jag gjorde inte det heller, jag slutade röka, jag har inte rökt på 7 år! :D jag är stolt & jag vet att morfar & mormor oxå är det! :)

I 1 år hat vi vart hummelsta bor, nåt jag inte ångrar för allt i världen! Vi trivs bra & jag har nog aldrig boat in mig så mycket som här! :)

Färdig bubblat från mig nu, är trött efter jobb, storhandling, barn lek & trots, Ikea besök & rensning här på kvällskvisten! Så jag avrundar här & knyter mig, som det heter. Först en het dusch! Tjing!

En mycket bra morgon! <3

img_0013 (MMS)

En mycket bra morgon! <3


RSS 2.0